Mesna zajednica Palić
srpski | magyar | English Danas je 19. 4. 2019, petak.
   VESTI MESNA ZAJEDNICA PALIĆKE ULICE DEŠAVANJA GALERIJA SLIKA   

VESTI

Saopštenje povodom kopanja kanala

[26.01.2018. 14:27]

Na osnovu zahteva građana Mesne zajednice „Palić“, ali  i  na pojavu  netačnih informacija  u  medijima  i  na  društvenim  mrežama,  kao i na osnovu diskusije na samoj sednici Skupštine Mesne zajednice „Palić“ i sagledavanja stanja na terenu, 

Skupština Mesne zajednice Palić na svojoj 12. redovnoj sednici, održanoj dana 19.01.2018. godine, u okviru 5. tačke dnevnog reda,  shodno odredbi člana 38., stav 1., alineja 17. Statuta Mesne zajednice Palić (broj 156-1/2014 od 17.12.2014. godine), jednoglasno, sa 11 glasova ZA, donela sledeće 

O D L U K E 

1. Mesna zajednica „Palić“ nije obaveštena, niti je nadležna za izdavanje građevinskih dozvola za kopanje kanala za postavljanje optičkih kablova više operatera na placevima i na površinama u vlasništvu Grada Subotice ( sve ulice su u javnoj svojini grada Subotice ) 

2. Mesna zajednica „Palić“ nije obaveštena, niti konsultovana o početku izvođenja radova kopanja kanala, lokacijama i o samoj trasi kopanja, ni od strane samih izvođača, ni od strane Grada Subotice.

3. Skupština Mesne zajednice „Palić“ izražava negodovanje i poziva investitore, izvođače kao i nadležne organe grada Subotice da javne površine koje su uništene ili upropaščene prilikom izvođenja radova da u što kraćem roku dovedu u prvobitno stanje.

 

S  poštovanjem,

Predsednik  Skupštine  MZ „Palić“

Dobó  Márta 

Ostale vesti...

 
::Preporučujemo::
- Zajednički projekat Palića i Đule u okviru programa "Evropa za građane i građanke"

- Pravilnik o bližem uređivanju postupka javne nabavka

- Izradu sajta finansirao je Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice

- Palićke ulice

- Pošaljite nam vaše mišljenje u KNJIZI GOSTIJU

- Slika Palića gledano iz svemira

- Susret gradana bratskih gradova u Eršekhalmi

::Vreme danas::
::Linkovi::