Palics Helyi Közösség
srpski | magyar | English Ma 2024. 4. 25., csütörtök van.
   HÍREK HELYI KÖZÖSSÉG PALICSI UTCÁK ESEMÉNYEK FÉNYKÉP GALÉRIA   

HÍREK

Közlemény a helyi járulékkal kapcsolatban

[2011.11.24. 12:36]

Palics Helyi Közösség Tanácsa a 2011. november 17-én megtartott 6. ülésén egyebek mellett foglalkozott a helyi járulék kései megfizettetésének kérdésével is, ami után a következÅ‘rÅ‘l tájékoztatjuk Palics polgárait:

KÖZLEMÉNY

Értesítjük Palics polgárait, akik 2006-ig kötelesek voltak fizetni a helyi járulékot, hogy Palics Helyi Közösség területén nem került bevezetésre újabb helyi járulék.

A legutóbbi helyi járulék fizetési idÅ‘szak 2006 októberében ért véget, és a befolyt összeg elköltését, valamint az eszközök rendeltetésszerű felhasználásának községi ellenÅ‘rzését követÅ‘en az erre a célra szolgáló folyószámlánk megszűnt.

Miután idén novemberben a városi közigazgatás hivatalából több száz befizetÅ‘lapot kézbesítettek, amellyel a helyi járulékkal kapcsolatos elmaradt tartozásokat kívánják megfizettetni késedelmi kamatokkal együtt, azt javasoljuk az érintett polgároknak, hogy forduljanak küzvetlenül az adott városi hivatalhoz a Városházán.

A befizetÅ‘lapokon nem szerepel olyan megjelölés, amellyel a pénz az érintett helyi közösség javára lenne írható, hanem az összegek egy városi folyószámlára érkeznek a befizetÅ‘ személyi számával a hivatkozásban, és így a helyi járulék eszközei a város költségvetésében maradnak.

Noha biztosan történtem mulasztások, és az érintettek többsége valóban adós maradt a helyi járulék bizonyos összegével, mégis, ezeket a befizetéseket már nem fogjuk tudni Palics HK területén felhasználni, ezért úgy véljük, hogy a város részésrÅ‘l ezeket a követeléseket le kellene írni, hiszen a helyi közösség is elesett ettÅ‘l a bevételtÅ‘l.

Palics HK Tanácsa

További hírek...

 
::Kiemeljük::
- Helyi polgárok az európai közéletben - hálózat a polgári részvétel erősítéséért

- Közbeszerzések szabályzata

- A honlap kidolgozását a Tartományi Oktatási, Közigazgatási és Nemzeti Közösségi Titkárság támogatta

- Palicsi utcák

- Mondja el véleményét VENDÉGKÖNYVÜNKBEN

- Palics képe az űrből nézve

- Testvérvárosok polgárainak találkozója Érsekhalmán

::Időjárás::
::Linkek::