Palics Helyi Közösség
srpski | magyar | English Ma 2024. 6. 22., szombat van.
   HÍREK HELYI KÖZÖSSÉG PALICSI UTCÁK ESEMÉNYEK FÉNYKÉP GALÉRIA   

HÍREK

Csatornaépítés a palicsi HK-ben

[2015.10.07. 10:47]

Maglai JenÅ‘, Szabadka polgármestere, a horgosi Tiszamenti Vízművek Kft. (kivitelezÅ‘) és a szabadkai Javornik Kft. képviselÅ‘i (ajánlattevÅ‘k csoportjának tagjaként) 2015. szeptember 18-án szerzÅ‘dést írtak alá közbeszerzés tárgyát képezÅ‘ csatornaépítési munkálatokról a palicsi Helyi Közösségben, mégpedig a Szervó Mihály utcában a Zelengora utcától a Josip Kolumbo utcáig, a Vranje, a Dubrovnik utcában (a Cres utcától a Jasenovac utcáig), valamint a Vrnjačka és a Jasenovac utcákban.

A leszerzÅ‘dött munkálatok értéke áfával együtt 19.328.457,69 dinár. A kivitelezÅ‘ kötelezte magát, hogy a szerzÅ‘dés megkötésétÅ‘l számított 89 napon belül befejezi a munkálatokat.

A térítésmentes eszközöket 22.860.150,00 dináros összegben a Csatornahálózat építése a palicsi HK-ben a Szervó Mihály utcában a Zelengora utcától a Josip Kolumbo utcáig, a Vranje, a Dubrovnik utcában (a Cres utcától a Jasenovac utcáig), valamint a Vrnjačka és a Jasenovac utcákban Vajdaság AT Nagyberuházási Igazgatósága biztosította a Vajdaság AT területére, a vízvédelmi projektek pénzelésére és társpénzelésére kiírt pályázat keretében.

További hírek...

 
::Kiemeljük::
- Helyi polgárok az európai közéletben - hálózat a polgári részvétel erősítéséért

- Közbeszerzések szabályzata

- A honlap kidolgozását a Tartományi Oktatási, Közigazgatási és Nemzeti Közösségi Titkárság támogatta

- Palicsi utcák

- Mondja el véleményét VENDÉGKÖNYVÜNKBEN

- Palics képe az űrből nézve

- Testvérvárosok polgárainak találkozója Érsekhalmán

::Időjárás::
::Linkek::