Palics Helyi Közösség
srpski | magyar | English Ma 2022. 9. 25., vasárnap van.
   HÍREK HELYI KÖZÖSSÉG PALICSI UTCÁK ESEMÉNYEK FÉNYKÉP GALÉRIA   

HÍREK

Felújítás miatt újra bezárják a palicsi egészségházat

[2018.12.03. 08:10]

December 5-én, szerdán kezdik meg a palicsi egészségügyi rendelő tetőszerkezetének a felújítását, ezért szünetel a rendelés. A tervek szerint a munkálatok legalább egy hétig tartanak.

A Szabadkai Egészségházak közleménye szerint az orvosok a közeli településeken fogadják a betegeket ez idő alatt. Dr. Gordana Bošnjak és dr. Ivana Adžić Nagyradanovácon rendel majd, dr. Fehér Csilla pedig Hajdújáráson december 5. és 7. között, majd évi szabadságát tölti. Dr. Zorica Karas december 10-ig nem rendel, december 11-én pedig a Szegedi út 42. szám alatti rendelőben fogadja a betegeit.
A gyermekorvosok a szabadkai gyermekrendelőbe költöznek átmenetileg, a laboratórium pedig szünetel a munkával. Azok, akiknek vérvételre van szükségük, a Közegészségügyi Intézetet kereshetik fel. Ennek eredményét a kórházban kaphatják kézhez, a mikrobiológiai eredményeket pedig a Közegészségügyi Intézetben.
A palicsi objektum padlóját októberben újították fel, akkor a falakat is újrafestették, de valójában egy új, korszerű rendelő megépítésére lenne szükség a fürdőhelyi településen, ahol mintegy 10 ezer páciens kap egészségügyi ellátást.

További hírek...

 
::Kiemeljük::
- Helyi polgárok az európai közéletben - hálózat a polgári részvétel erősítéséért

- Közbeszerzések szabályzata

- A honlap kidolgozását a Tartományi Oktatási, Közigazgatási és Nemzeti Közösségi Titkárság támogatta

- Palicsi utcák

- Mondja el véleményét VENDÉGKÖNYVÜNKBEN

- Palics képe az űrből nézve

- Testvérvárosok polgárainak találkozója Érsekhalmán

::Időjárás::
::Linkek::