Palics Helyi Közösség
srpski | magyar | English Ma 2024. 5. 21., kedd van.
   HÍREK HELYI KÖZÖSSÉG PALICSI UTCÁK ESEMÉNYEK FÉNYKÉP GALÉRIA   

HÍREK

Édesség, élelmiszer, lábbeli

[2008.12.17. 10:10]

A palicsi Rotary Klub csomagokkal kedveskedett a szegény sorsú palicsiaknak

A palicsi Rotary Klub, amely öt éve működik a nemzetközi Rotary Klub keretében, és legfÅ‘bb küldetésének a segítségnyújtást tekinti, tegnap 20 nehéz körülmények között élÅ‘ palicsi család között élelmiszercsomagokat osztott szét, amelyek értéke egyenként 5 ezer dinár.

Rotary Club

– Sajnos Palicson is nagyon sok család van, akiknek segítségre van szükségük, ezért az elÅ‘ttünk álló karácsonyi és újévi ünnepek alkalmából a palicsi Rotary Klub úgy döntött, hogy a szerényebb körülmények között élÅ‘ palicsi polgárokat élelmiszercsomagokkal, a gyerekeket pedig újévi csomagokkal lepi meg. Húsz családot választottunk ki a helyi közösség segítségével, akiknek, reményeink szerint, a közelgÅ‘ ünnepeket ily módon szebbé tudjuk tenni – hallottuk Toni Bedalovtól, a palicsi Rotary Klub elnökétÅ‘l. Megtudtuk, a szétosztott csomagok összértéke 100 ezer dinár.

A palicsi Rotary Klub tagjai elÅ‘ször a karácsonyi csomagokat osztották szét a csillogó szemű gyermekek között, majd pedig az élelmiszercsomagok szétosztására került sor. Az élelmiszercsomagok krumpli és alma mellett mézet, húskonzerveket valamint lábbelit is tartalmaztak.

Forrás: Magyar Szó

További hírek...

 
::Kiemeljük::
- Helyi polgárok az európai közéletben - hálózat a polgári részvétel erősítéséért

- Közbeszerzések szabályzata

- A honlap kidolgozását a Tartományi Oktatási, Közigazgatási és Nemzeti Közösségi Titkárság támogatta

- Palicsi utcák

- Mondja el véleményét VENDÉGKÖNYVÜNKBEN

- Palics képe az űrből nézve

- Testvérvárosok polgárainak találkozója Érsekhalmán

::Időjárás::
::Linkek::