Mesna zajednica Palić
srpski | magyar | English Danas je 28. 2. 2021, nedelja.
   VESTI MESNA ZAJEDNICA PALIĆKE ULICE DEŠAVANJA GALERIJA SLIKA   

VESTI

Saopštenje u vezi mesnog samodoprinosa

[24.11.2011. 12:36]

Savet Mesne zajednice Palić na svojoj 6. sednici od 17. XI 2011. između ostalih tačaka raspravio je slučaj zakasnelog potraživanja samodoprinosa sa kamatama od nekih građana Palića i povodom toga izdaje sledeće:


SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Obaveštavamo građane Palića i bivše obveznike plaćanja samodoprinosa do 2006. godine da Mesna zajednica Palić nije uvodila novi samodoprinos.

Samodopinos je istekao oktobra 2006. godine i nakon utroška uplaćenih sredstva i izvršene opštinske kontrole pravilnosti trošenja namenskog novca samodoprinosa, zatvoren je žiro račun.

Kako je početkom novembra ove godine od strane gradske službe za naplatu javnih lokalnih prihoda Subotice poslato nekoliko stotina uplatnica za plaćanje samodprinosa, upućujemo te građane, da se obrate pomenutoj službi u gradskoj kući.

Uplatnice nemaju oznaku za izdvajanje novca i doznaku Mesnoj zajednici za njegovu namenu, nego imaju samo opštinski žiro račun i poziv na broj JMBG pa će novac otići u zbirni račun budžeta grada.
Iako je sigurno nešto grešaka, većina tih zaduženih su ostali nešto dužni samodoprinosa ali ipak sada ovu naplatu nećemo moći koristiti u MZ Palić,  pa smatramo da je potraživanje potrebno otpisati od strane grada, kako je i mesna zajednica ostala bez očekivanog novca.


Savet MZ Palić

Ostale vesti...

 
::Preporučujemo::
- Zajednički projekat Palića i Đule u okviru programa "Evropa za građane i građanke"

- Pravilnik o bližem uređivanju postupka javne nabavka

- Izradu sajta finansirao je Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice

- Palićke ulice

- Pošaljite nam vaše mišljenje u KNJIZI GOSTIJU

- Slika Palića gledano iz svemira

- Susret gradana bratskih gradova u Eršekhalmi

::Vreme danas::
::Linkovi::