Mesna zajednica Palić
srpski | magyar | English Danas je 7. 12. 2021, utorak.
   VESTI MESNA ZAJEDNICA PALIĆKE ULICE DEŠAVANJA GALERIJA SLIKA   

VESTI

Zbog renoviranja ponovo zatvorena ambulanta na Paliću

[03.12.2018. 08:10]

Zbog renoviranja krova, zdravstvena ambulanta na Paliću neće raditi od 5. decembra (sreda) do daljnjeg, saopšteno je iz Doma zdravlja Subotica. Predviđeno je da će radovi trajati najmanje nedelju dana.

Lekari opšte medicine, koji su zaposleni u ovoj ambulanti, radnim danima će pružati zdravstvene usluge u obližnjim ambulantama.
Tako će u ambulanti Radanovac, raditi dr Gordana Bošnjak i dr Ivana Adžić, dok će u ambulanti Hajdukovo raditi dr Čila Feher od 5. do 7. decembra, koja će od 10. do 14. decembra biti na godišnjem odmoru. Kako je saopšteno iz Doma zdravlja, dr Zorica Karas neće raditi do 10. decembra, dok će od 11. decembra pružati zdravstvene usluge u ambulanti Ogranak VI (Segedinski put 42).
Dečje odeljenje ove ambulante biće privremeno preseljeno u Dečji dispanzer, dok Laboratorija neće raditi do daljnjeg. Pacijenti koji treba da izvade krv, ovu zdravstvenu uslugu moći će da obave u Zavodu za javno zdravlje, dok će rezultate moći da podignu u Opštoj bolnici, a rezultate mikrobiologije u Zavodu za javno zdravlje.
Podsetimo, zdravstvena ambulanta na Paliću renovirana je tokom oktobra, kada su sanirani podovi, okrečeni zidovi i ofarbana vrata na Odeljenju opšte medicine. Tokom tog perioda, oko 10.000 pacijenata, koliko ova ustanova ima zdravstvenih kartona, takođe su upućivani na preglede kod izabranih lekara u ambulante Radanovac, Ogranak VI i Hajdukovo, a zbog toga što je jedina i dotrajala, tada je rečeno da Dom zdravlja pokušava da pronađe rešenje sa lokalnom samoupravom za izgradnju nove ambulante na Paliću.

Ostale vesti...

 
::Preporučujemo::
- Zajednički projekat Palića i Đule u okviru programa "Evropa za građane i građanke"

- Pravilnik o bližem uređivanju postupka javne nabavka

- Izradu sajta finansirao je Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice

- Palićke ulice

- Pošaljite nam vaše mišljenje u KNJIZI GOSTIJU

- Slika Palića gledano iz svemira

- Susret gradana bratskih gradova u Eršekhalmi

::Vreme danas::
::Linkovi::